!!! Máme nový web !!! Koukni se zde www.kites.cz
Nová registrace | Přihlásit se
Kiteboarding na Kapverdských ostrovech - ubytování

Kapverdské ostrovy - možnosti ubytování

Chystáte se na kurz na Kapverdské ostrovy?
Pak vás jistě zaujme naše aktuální nabídka ubytování v apatrmánech!


V nabídce máme apartmány jednoduché - studia vhodné např. pro 2 osoby nebo lépe vybavené apartmány pro 4 až 5 osob, kde jsou rozdíly v umístění apartmánu, vybavenosti a možnosti např. oddělených ložnic na spaní a zvlášť obývací pokoj.
Kompletní nabídku vám rádi zašleme na základě vašich požadavků: počet osob, termín, úroveň apartmánu (jednoduchý, oddělené ložnice apod.)

Pro ty z vás, kteří chtějí cenově tu nejvýhodnější nabídku v nejhezčích apatrmánech ve městečku Santa Maria máme tuto nabídku:
- sdílené ubytování v apatrmánu celkem pro 4 osoby, kdy jsou odděleny 2 samostatné    ložnice po 2 osobách, společná je pouze kuchyň, obývací pokoj a WC se sprchou
- apartmán je nadstandardně vybaven, nachází se velmi blízko pláže a v objektu je i bazén,    kterého můžete libovolně využívat

Cena za 2 osoby / týden je celkem 260 Euro včetně všech poplatků!
Lepší nabídku jinde nenajdete...



Ubytování nabízíme pouze pro 1 až 2 osoby (ubytování je sdílené s instruktorem, který vás na Kapverdských ostrovech bude vyučovat) Ložnice jsou oddělené, takže budete mít svůj vlastní pokoj na spaní a společnou pouze kuchyň s obývacím pokojem, WC a sprchu.



Tuto možnost ubytování opravdu vřele doporučujeme, nejen pro to, že s instruktorem strávíte celkově více času, dozvíte se více věcí o kitingu, můžete večer posedět u videa, probrat techniky, které vám ještě nejdou apod. Ale náš instruktor pro vás bude také skvělým průvodcem, ať už vás zajímá noční život, možnosti výletů v blízkém okolí, zajímavosti městečka Santa Maria nebo zasvěcení do života běžných Kapverďanů.

Jen takto můžete Kapverdy poznat za krátkou chvíli opravdu co nejlépe...

Navíc této nabídky může využít kdokoli, nejen ti, kteří za námi jedou na kite kurz. Ale také ti, kteří si jedou sami zajezdit a chtějí to nejlepší!

OBJEDNÁVKA APARTMÁNŮ na tel. 725 886 545, e-mail: iveta@kites.cz





Telefon: 736 767 231 (9-15:00)
Zdarma: 800 400 472
Chat: nonstop
e-mail: iveta@kites.cz


Dárkové balíčky

Ticket Ticket


FacebookFacebooku PicasaPicasa
YouTubeYouTube