!!! Máme nový web !!! Koukni se zde www.kites.cz
Nová registrace | Přihlásit se
Landkiting kurz

LANDKITING KURZ
jako základ na vodu i sníh

Láká vás tento sport, uvažujete nad absolvováním některého z kurzů, ale na vodu je to z ruky a zima ještě daleko? Jsou tady landkiting kurzy…

Nevíte zda je to pro vás to pravé? Zde je pár výhod, které můžete při zvažování tohoto kurzu zhodnotit…

Landkiting je skvělá verze kitingu, kterou lze provozovat od jara do podzimu a to kdekoli za vaším domem, kde je prostor a vítr. Můžete si vybrat rovné louky, travnatá či betonová letiště i zvlněné reliéfy. Nemusíte čekat, až napadne první sníh.

Další výhodou je bezpochyby to, že metody výuky jsou z 80% obdobné jako při výuce kurzu snowkitingu. Takže absolvujete-li landkiting kurz, můžete si být jisti, že na sněhu již nebude potřeba se ničemu novému učit. Můžete tak být připravení ještě než zimní sezóna začne a pak si sport opravdu užívat.

Jak takový kurz probíhá?

2- denní kurzy jsou zaměřeny na kompletní zvládnutí techniky jízdy. 1 den je věnován teorii, létání s menšími draky a pak ovládání draků větších, které jsou již určeny na jízdu. Učíte se zacházet s bezpečnostními systémy, jak využít sílu draka, jak naopak kite korigovat při větru silném, jak odstartovat či přistát… Prostě vše abyste uměli kite bezpečně a sami ovládat.

Naučte se veškeré základy a začněte jezdit...

  

2 den je pak věnován samotné jízdě na boardu, učíte se plynulé starty, otočku i jízdu proti větru zpět na místo odkud jste vyjeli. Přitom se nemusíte bát (dbáte-li na pokyny instruktora), že by vás kite někam nechtěně tahal nebo zvedal do vzduchu.

Od toho jste svěřeni právě do rukou instruktora… a může to být opravdu dobrá zábava!



V kurzech je vám k dispozici veškeré potřebné vybavení v různých velikostech, trapéz, mountainboard, bezpečnostní přilba i chrániče na kolena a lokty. Jste tedy dostatečně obrněni i proti případnému pádu, který s největší pravděpodobností u kurzu díky dohledu instruktora nehrozí…

Kolečka pro vás nejsou to pravé? Nevadí, můžete využít i 1 denní kite kurz, kde se naučíte veškeré základy ovládání kitu, takže pokud zvažujete kurz na vodě, ale z časových důvodů nemůžete odjet do zahraničí na dlouho, můžete absolvovat 1-denní kurz tady např. v Praze, Havlíčkově Brodě či Ostravě a pak odjet na prodloužený víkend na Rujánu. Takže obětujete pouze 1 den pracovního volna a zvládnete kompletně celou techniku až po jízdu na boardu!



Tak co, už jste se pro kurz rozhodli? Kurz si můžete objednat prostřednictvím tohoto objednávkového formuláře a termín kurzu si můžete vybrat zde: termíny landkiting kurzů.



Telefon: 736 767 231 (9-15:00)
Zdarma: 800 400 472
Chat: nonstop
e-mail: iveta@kites.cz


Dárkové balíčky

Ticket Ticket


FacebookFacebooku PicasaPicasa
YouTubeYouTube