!!! Máme nový web !!! Koukni se zde www.kites.cz
Nová registrace | Přihlásit se
Nabídka práce u BEST KITES.

NABÍDKA PRÁCE u BEST KITES

Baví tě kiteboarding a chceš spojit zábavu s prací? Pak máš u nás jedinečnou příležitost jak začít. BEST KITES hledá momentálně uchazeče na tyto pozice:



KITE INSTRUKTOR

Jedna z nejhezčích prací, kterou můžete dělat ve spojení s kitingem… Pokud tě baví komunikace s lidmi, kiting jako takový a rád(a) někoho naučíš základy tohoto sportu s určitými výsledky, nebojíš se veřejně prezentovat a jsi obdařen(a) trpělivostí i ochotou pomoci, pak je tato práce přesně pro tebe.

Hledáme dobré lidi, kteří umí ostatním nabídnout své kvality. Výsledkem tvé práce je totiž nejen finanční odměna a nejrůznější výhody, ale také spokojenost klientů kite školy. Kvalitní instruktor je totiž naší nejlepší vizitkou.

Více informací: ZDE



DISTRIBUTOR

Pokud patříš k těm, kteří tráví spoustu času u vody a na nejrůznějších kite spotech, jsi komunikativní osobnost a vždy se dáš s někým do řeči, pak pro tebe máme nabídku práce prodejce. Tuto práci lze vykonávat i jako vedlejší přivýdělek.

Více informací: ZDE



PRO RIDER

Je kiteboarding to jediné co tě zajímá po práci nebo škole? Kde zrovna dnes pojedeš jezdit? Pak zkus využít možnosti sponzorovaného jezdce u BEST KITES. Díky tomu máš možnost mít nejen dodované kite vybavení z naší strany, ale také podporu při ježdění, výletech, závodech... Prostě se bav a získej za to výhody!

Více informací: ZDE



KLIENTSKÝ SERVIS

Přijmeme pracovnici pro chod kanceláře – vyřizování objednávek, zakázek, administrativu, která zvládne vést samostatně obchodní případy a objednávky nenechá vyhasnout. Práce převážně z domova s docházením do kanceláře 1x v týdnu pro vyřízení objednávek zboží a na firemní meetingy.

Více informací: POZICE OBSAZENA



INTERNET MARKETING

Vyznáš se na internetu a dobře se orientuješ v nabídkách? Máme pro tebe práci PR, která zahrnuje:
- vyhledávání nových forem reklamy
- správa našich webů, vč. facebooku
- správa reklamních kampaní: seznam,google aj.
- komunikace s webovými servery a tištěnými magazíny ohledně reklamy aj.

Více informací: ZDE



SPRÁVCE E-MARKETING

Přijmeme pracovníka pro správu našich firemních stránek, účtů na sociálních sítích a tvorbu obsahu portálů – plánování a realizace soutěží, komunikace s uživateli, vyhodnocování aktivit, správa novinek, moderování diskuzí.

Více informací: ZDE

Případné dotazy: Iveta, tel. 736 767 231.



Telefon: 736 767 231 (9-15:00)
Zdarma: 800 400 472
Chat: nonstop
e-mail: iveta@kites.cz


Dárkové balíčky

Ticket Ticket


FacebookFacebooku PicasaPicasa
YouTubeYouTube