!!! Máme nový web !!! Koukni se zde www.kites.cz
Nová registrace | Přihlásit se
landkiting kurzy

Landkiting kurzy

Landkiting je jednou z forem kitingu a to provozovanou většinou na travnatých plochách letišť nebo dobře upravených lukách. Což je tou „měkčí“ formou. Dále se dá jezdit samozřejmě na betonových plochách, které najdete většinou na větších letištích nebo můžete jezdit na písku, ale za tím je potřeba dojíždět zase k moři. Proto nejpraktičtější pro landkiting v ČR jsou bezesporu právě travnaté plochy.

Landkiting je oblíbený zejména pro svou dostupnost a také téměř celoroční využití. Od jara do podzimu najdete spousty dní, kdy si můžete jít zajezdit na dobrý vítr a většinou je to velmi blízko vašeho domova.



Nejvhodnější dobou pro provozování landkitingu je samozřejmě jaro nebo podzim, kdy máme častěji na území ČR větrno.


Jezdí se buď na buggy, mountainboardu nebo travních lyžích. Nejčastější formou je jízda právě na mountainboardu a to také proto, že jakmile spadne první sníh, můžete jednoduše tento board vyměnit za snowboard a užívat si pro změnu snowkiting během zimního období.

Landkiting kurzy vám nabízíme v podobě základních, 1 denních nebo 2 denních kurzů.

Základní landkiting kurz je určen zejména pro ty, kteří si chtějí tento sport jen vyzkoušet nebo k draku pustit své ratolesti. 1 denní landkiting kurzy už jsou zde pro ty, kteří se chtějí věnovat landkitingu nebo snowkitingu a v tomto typu kurzu se naučíte veškeré základy, abyste již nadále v práci s drakem byli samostatní. No a na závěr 2 denní landkiting kurzy jsou zde pro ty, kteří mají jasno v tom, že chtějí jezdit a to co nejdříve!

Zúčastněte se jednoho z našich kurzů i vy.
Tak na viděnou v Praze nebo Ostravě!




Kurz objednáte prostřednictvím tohoto
objednávkového formuláře

TĚŠÍME SE NA VÁS!



Telefon: 736 767 231 (9-15:00)
Zdarma: 800 400 472
Chat: nonstop
e-mail: iveta@kites.cz


Dárkové balíčky

Ticket Ticket


FacebookFacebooku PicasaPicasa
YouTubeYouTube