!!! Máme nový web !!! Koukni se zde www.kites.cz
Nová registrace | Přihlásit se
Snowkiting týden na Božím Daru plný zábavy.

Týden na Božím Daru plný zábavy!


Přijeďte si užít spoustu zábavy na Boží Dar. Připravili jsme pro vás týdenní program plný skvělých zážitků a akcí! Co vás čeká? V termínu od 22. do 26.2.2010 zejména snowkiting a ježdění na lyžích či snowboardu spolu s doplňkovými akcemi a zábavou!



22.2.2010

Příjezd, ubytování, odpolední školení o snowkitingu – teorie + vysvětlení základních principů, večerní lyžování pro zájemce, následně večeře + posezení v hospůdce.

23.-24.2.2010

Hlavní náplní těchto 2 dnů je intenzivní kurz snowkitingu, který proběhne podle počasí předběžně tyto po sobě jdoucí 2 dny. V tomto kurzu byste se měli naučit vše, abyste se dostali k jízdě na snowboardu či lyžích.



25.2.2010

Ve čtvrtek pro vás bude připraveno k zapůjčení kite vybavení v potřebné velikosti pro samostatné ježdění s dohledem instruktora.

Večer pak posezení s ukázkami snowkitingu, přednášce o vybavení, možnostech pořízení nového či bazarového zboží a dalších otázkách týkajících se tohoto sportu!



26.2.2010

Dle chuti jízda na lyžích či snowboardu na sjezdovkách v areálu Klínovec + snowpark, případně další den věnovaný snowkitingu včetně zapůjčení kitů o potřebné velikosti.

V odpoledních až večerních hodinách odjezd.

Ubytování je zajištěno v příjemné chatě Aloha na Mariánské poblíž Božího Daru. Po celý týden budete mít zajištěnu dopravu z místa ubytování na aktivity a zpět. V odpoledních až večerních hodinách odjezd.

Cena: 5.900 Kč / týden (v ceně zahrnuto ubytování, transport po Božím Daru, zapůjčení kite vybavení, 1 permanentka na sjezdovku)

Cena nezahrnuje: dopravu na Boží Dar, stravování.

* rezervace nejpozději do 19.2.2010 na e-mailu: iveta@kites.cz

* po rezervaci obdržíte přesný čas. plán + informace k příjezdu a odjezdu

* minimální počet účastníků 5 osob

* v případě nepřízně počasí se prohodí kurz snowkitingu s ostatními aktivitami

* stravování možno zajistit v ceně 50,- Kč/snídaně,80Kč večeře, případně je k dispozici kuchyňka se spotřebiči i vybavením



Telefon: 736 767 231 (9-15:00)
Zdarma: 800 400 472
Chat: nonstop
e-mail: iveta@kites.cz


Dárkové balíčky

Ticket Ticket


FacebookFacebooku PicasaPicasa
YouTubeYouTube