!!! Máme nový web !!! Koukni se zde www.kites.cz
Nová registrace | Přihlásit se
Jak začít s landkitingem, snowkitingem nebo kiteboardingem a jak si vybrat správnou kite školu?

Jak začít s landkitingem, snowkitingem nebo kiteboardingem a jak si vybrat správnou kite školu

V dnešní době již existuje nepřeberné množství kite škol, které nabízejí možnosti, jak tě naučit kiting, ať už jde o české kite školy nebo zahraniční kite školy přímo ve vybraných letních destinacích.

Nejdůležitějším kritériem pro výběr správné kite školy je:

  • zjistit si reference, nebo pokud některý z vašich známých nějaký kite kurz absolvoval, zeptat se, jak byl s danou kite školou spokojen
  • dlouholetá praxe a legální oprávnění k výuce
  • zajištěný pronájem ploch, kde daná kite škola působí a vyučuje
  • žádné náhradní programy! V kurzu pouze kiting a pouze za dobrého počasí!
  • do kite školy si můžete předem i zdarma zavolat a poptat se, jakým způsobem vyučují, co je obsahem jednotlivých kurzů, v jakých lokalitách vyučují a jaké mají kite vybavení. Už telefon napoví, jak s tebou bude jednáno při kurzu.
  • zjistit si jméno na instruktora, a třeba si ho i prověřit, v dnešní době sociálních sítí a FB se jedná o snadnou záležitost. I podle jeho stop na veřejné síti si můžeš udělat představu o budoucí spolupráci. Nezáleží na tom, kolik soutěží daný instruktor vyhrál, protože to není žádná záruka toho, že umí kvalitně a dobře vyučovat a vést lidi.
  • garance vrácení peněz v případě, že kite škola nedodrží, co slíbila


Motto BEST KITES kite školy?

Škola BEST KITES je na českém trhu již téměř 10 let a jejím hlavním cílem je spokojenost klienta. Také proto každému klientovi po kurzu voláme a ptáme se ho, zda byl spokojen a co bychom mohli ještě zlepšit...

Proto jsou pro nás zpětné feedbacky klientů tak důležité. Naslibovat vám dnes může předem cokoli opravdu každý, ale z naší zkušenosti záleží na tom, jak se klient cítí hlavně po kurzu a zda jeho důvěra opravdu nebyla zklamána!

A možná právě díky tomu jsme nejlépe hodnocenou školou v ČR. A za to vděčíme pouze našim klientům.



A co dál? Co mi ještě může pomoci?

1. v první řadě záleží hlavně na přístupu instruktora, na jeho schopnosti klienta naučit a vše mu vysvětlit s jistou dávkou velkého nadšení a zájmu. Ze zkušenosti víme, že kurzy jsou pro klienty příjemné už jen proto, že jste v dobré společnosti a je o vás dobře postaráno.

2. Individuální přístup ke každému z vás. Tedy podle šikovnosti, ne podle předem daného harmonogramu. V praxi to znamená, že šikovnější klient v kurzu postupuje dle svých možností rychleji, než třeba klient, který potřebuje více času. Instruktor nikdy nepustí dále klienta, pokud si není na 100% jistý, že danou věc zvládl

3. Jak dlouho se kite škola věnuje této činnosti? Jen rok, dva nebo deset?? Má veškeré platné licence a s povolení v místech, kde vyučuje? Věnuje se denně tomu, co zlepšovat…

4. Pracuje daná škola na zdokonalení výukových metod? Nebo jde jen o někoho, kdo má kurzy jako vedlejší přivýdělek?

5. Vyučuje se v kite kurzu na novém kite vybavení? Nebo používá kity „co dům dal“? Máte na kurzu možnost osahat si různé typy kitů, v případě zájmu i po kurzu zdarma? Poradí vám instruktor bezplatně s výběrem vhodného kitu po vašem kurzu a nenutí vás nakoupit ještě před ním?

6. poskytuje kite škola garanci vrácení peněz v případě, že nesplní to, co slibuje i po kurzu?

7. zaručuje garanci výukových časů v kurzu, a nenabízí žádné náhradní varianty, pokud nefouká?

8. Máte díky dané kite škole možnost využít dalších výhod, jako například platbu poukázkami, benefitních zaměstnaneckých programů, slev po kurzu na půjčovnu či kite vybavení, vouchery na kite vybavení v hodnotě několika tisíc korun, výlety za větrem po kurzu a další?

Pokud jste u všech těchto otázek u vámi vybrané kite školy odpověděli – ANO. Pak jste na nejlepší cestě k tomu, že váš výběr je opravdu ten nejlepší!

Hodně štěstí a užijte si kurz!



Telefon: 736 767 231 (9-15:00)
Zdarma: 800 400 472
Chat: nonstop
e-mail: iveta@kites.cz


Dárkové balíčky

Ticket Ticket


FacebookFacebooku PicasaPicasa
YouTubeYouTube