!!! Máme nový web !!! Koukni se zde www.kites.cz
Nová registrace | Přihlásit se

Report z Rujány 8.-11.5.14

Během 1 dne volna v termínu od 8. do 11.5. jsme se rozhodli uspořádat první letošní Rujánu na prodloužený víkend čtvrtek až neděle.

Předpověď počasí vypadala velmi slibně, čili teploty nižší, pár srážek, zato vítr luxus. A taky to tak bylo. Ti co se báli, že zmrznou zůstali doma a o to víc jsme měli na vodě prostoru my, kteří jsme se toho nebáli! :) A užili jsme si to na 100%.

Hned ve čtvrtek jsme na vodu skočili během odpoledne a jezdili až do večera, krásně stabilní vítr, otestovalo se nějaké to vybaveníčko od Crazy Fly i Bestkiteboarding a s radostnými úsměvy na tváři, všichni spokojení jak s ježděním, tak vybavením jsme k večeru sbalili cajky a skočili do teplé sprchy. Tedy až na mě. Já jediná měla ledovou… tak nevím, kde byla chyba :)

Pak jsme po zaslouženém výkonu šli na rybu k Thomasovi, která jak jinak byla opět luxusní.

V pátek byl vítr až na večer, takže jsme si během dne všichni udělali výlet na Hitlerovy paneláky do Prory. Po příjezdu do kempu po cca 5té hodině se kolem 18:30 pořádně rozfoukalo a vítr vydržel tak 1,5 hodiny. Ale kdo chtěl a byl připraven tak se chvíli pěkně povozil...

Večer přišlo na řadu grilování, slivovička, povídání o kitingu, technikách, historkách… bylo nás tam asi 15 kousků kolem jednoho stolu. No seděli jsme a povídali někdy do jedné, druhé hodiny v noci, kdy jsme to už rozpustili a šli spát, protože jsme chtěli druhý den vstávat a jít jezdit.

V sobotu pro nás byl vítr připraven skoro po celý den, takže jsme na vodě byli už od 9hodin ráno a končili jsme někdy kolem 3 hodin odpoledne. Přece jen voda nebyla teplá a 6 hodin ve vodě s pauzami nám stačilo až nad hlavu. Na večer opět storky, popíjení a zahřívání…

Protože v neděli před námi byla cesta domů a všichni jsme potřebovali být fresh jak na ježdění na prkně, tak řízení, po půlnoci jsme tu naši session opět rozpustili.

Neděle nám bohužel nachystala trochu víc deštivé počasí, což se nám z počátku vůbec nelíbilo. Větru bylo ale dost, takže jsme opět od 9 hodin ráno jezdili až do jedné odpoledne. Pak jsme pomalu balili, šli se najíst a ve 3 hodiny jsme opouštěli kemp.

A co kurzanti?

No tak to byla paráda… 3 kluci na 3 denní kiteboarding kurz – úplní začátečníci. Už druhý den zkoušeli první rozjezdy na boardu a třetí den kurzu si to zcela bezproblémově dávali na levou i pravou nohu. A opravdu slušné a dlouhé pojezdy!

2 pokročilí, kteří jezdili land a snow, takže potřebovali doladit techniku jízdy na vodě - taktéž rozježdění a spokojení. Myslím, že se to opravdu povedlo!

Jsem ráda, že i přesto, že byla zima všem po celou dobu vydrželo odhodlání, skvělá nálada i radost, která se jim projevovala na tváři každou chvíli, kterou se naučili něco nového. Nemluvě o tom, kdy se poprvé rozjeli a dali svých prvních 50metrů… To jsme slišeli jen „wooooooooohoooooooo jeduuuuu“ „woooooooow“ :) :) no masakr radost, kterou jde jen těžko popsat, pokud to nezažijete na vlastní kůži.

Ten pocit úspěchu byl vidět na obou stranách. Jak na kurzantech, tak na spokojeném a vysmátém instruktorovi. A o to lépe se nám každý večer oslavovaly úspěchy :)

Všem tímto děkuji za účast, která byla hojná. Věřím podle výrazů, že spokojenost byla velikáááá a moc se budeme těšit na další výjezd za větrem spolu s vámi, které můžete sledovat zde: http://www.kite-skola.cz/kite-trip- vylety.html

za BEST KITES
Iveta, Martin, Petra a Honza


Telefon: 736 767 231 (9-15:00)
Zdarma: 800 400 472
Chat: nonstop
e-mail: iveta@kites.cz


Dárkové balíčky

Ticket Ticket


FacebookFacebooku PicasaPicasa
YouTubeYouTube