!!! Máme nový web !!! Koukni se zde www.kites.cz
Nová registrace | Přihlásit se
Výherci kite kurzu na Rujáně.

Výherci kite kurzu na Rujáně


Pokud jste se v období od 15.5. do 15.6.09 zúčastnili naší akce, kdy jsme rozdávali kurzy zdarma, mohli jste být jedním z výherců právě vy!

A jak to dopadlo? Z desítek zaslaných přihlášek jsme nakonec vybrali 4 soutěžící, kteří se kurzu v termínu zvoleném firmou BEST KITE SCHOOL mohli zůčastnit a v průběhu konce měsíce července s námi na kurz společně vyrazili...

3 ze zůčastněných byli úplní začátečníci a 1 byl již pokročilý z předešlého absolvovaného kurzu snowkitingu na Božím Daru.

Předpověď počasí vyšla skvěle, sluníčko, teplo a větrno... 1.den foukalo spíše v odpoledních hodinách, takže byl dostatek času na dopolední teorii a odpolední nácvik ovládání s malými tréninkovými draky.

A tady už naši výherci kiteboarding kurzu...

     

Druhý a třetí den už byla připravena známá a vycházející předpověď západního větru, takže se trénoval nácvik ovládání, startů, bodydragging a samozřejmě kurzanty neminuly ani první starty na boardu.

Franta, který měl předchozí zkušenosti ze snowkitingu a již absolvoval asi 2 dny samostatné výuky na vodě se rozjezdil během velmi krátké chvíle. Stačilo poradit pár triků a rad a hned už je z něj samostatný kiter... Jako úplný začátečník překvapila i Daniela, která 3. den jezdila v obou směrech včetně nastoupání (tedy dokázala se vrátit na původní místo, ze kterého vyjela).



Co o kurzu napsal jeden ze zůčastněných:

"Ahoj Iveto!
Tímto bych Ti chtěl oficiálně poděkovat za kurz zdarma, který byl pro mě opravdu přínosný! Tolik užitečných rad a fíglů bych sám objevoval hodně dlouho. Je zvláštní, co vše se dá zažít, a jak hodně se toho dá naučit za tři dny. Také jsem získal dost nových kamarádů, se kterými se jistě ještě v budoucnu uvidím, poklábosíme a pokitujeme. Prostě - kurz se vydařil na 110 procent!!!

Díky moc!"

Franta K.


Doufáme, že všichni zůčastnění byli spokojeni a že se jim kurz líbil. Snad máme v našich řadách nové nadané kitery...

S poděkováním za účast, koordinátorka kurzů Iveta Minářová a vaši instruktoři :)

Průběh kiteboarding kurzu Rujána, Německo

  

Další fotografie z kurzu na Rujáně si můžete prohlédnout zde: Kiteboarding kurzy Rujána Fotografie z průběhu kurzů: Kite fotogalerie

Další informace o Rujáně: článek Proč Rujána?, KITE CENTRUM RUJÁNA



Telefon: 736 767 231 (9-15:00)
Zdarma: 800 400 472
Chat: nonstop
e-mail: iveta@kites.cz


Dárkové balíčky

Ticket Ticket


FacebookFacebooku PicasaPicasa
YouTubeYouTube