!!! Máme nový web !!! Koukni se zde www.kites.cz
Nová registrace | Přihlásit se
Výherce zájezdu do Řecka na Kos!

VÝHERCE ZÁJEZDU za 23.900 Kč do Řecka, KOS!

Jak jsme avizovali na našich webových stránkách, vylosován bude 1 výherce, který ostrov Kos navštíví v příštím roce v období od 15.6. do 15.9.2011 a to zcela ZADARMO!

Zájezd zahrnuje: dopravu na Kos a zpět z Prahy, zajištění ubytování na 7 dní a týdenní půjčovnu kite materiálu v našem centru. Celkem zájezd v hodnotě 23.900 Kč!

Vylosování výherce proběhne na ostrově KOS dne 21.8. v neděli, ve večerních hodinách za přítomnosti instruktora, vedení firmy BEST KITES i nezávislých klientů, kteří přijedou na kurz právě v tomto termínu.



VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZŮČASTNILI NAŠICH LETNÍCH KITE KURZŮ DĚKUJEME, ŽE JSTE SE ROZHODLI PRÁVĚ PRO NAŠI ŠKOLU A JEDNOMU Z VÁS JIŽ NYNÍ PŘEJEME SKVĚLE STRÁVENOU DOVOLENOU NA OSTROVĚ KOS V PŘÍŠTÍM ROCE!

Více o soutěži: http://www.kite-skola.cz/clanky/Kiteboarding_kurz_recko.html


Podmínky:
- termín zájezdu bude určen ze strany BEST KITES a je neměnný (nelze stornovat, přesunout na jiné datum, vyměnit za peníze ani darovat jiné osobě)
- podmínkou pro zařazení do losování bylo: objednání kurzu v Řecku nebo Německu nejpozději do 15.8.11, úhrada kurzu a následná účast na kurzu, uvedení alespoň jednoho kontaktního údaje (mail nebo telefon) a celé jméno účastníka kurzu
- termín zájezdu byl z důvodu možnosti čerpání dovolené výhercem posunut až na léto 2012
- o výhru je nutno se přihlásit nejpozději do 14 dnů od oznámení výhry



Telefon: 736 767 231 (9-15:00)
Zdarma: 800 400 472
Chat: nonstop
e-mail: iveta@kites.cz


Dárkové balíčky

Ticket Ticket


FacebookFacebooku PicasaPicasa
YouTubeYouTube