!!! Máme nový web !!! Koukni se zde www.kites.cz
Nová registrace | Přihlásit se
Proč se účastnit kite kurzů versus účení sám.

Proč se účastnit snowkiting kurzů? …mohu se to naučit přece sám…

Je to podobné, jako se chystat skočit z letadla, aniž byste prošli základním výcvikem, jak otevřít padák… I kite s vámi dokáže pěkně zacvičit, pokud neznáte pravidla.

Každý začátečník pátrá po informacích a možnostech, jak se snowkitingem začít a nejlépe, co nejlevněji a nejrychleji. Je tedy nejlepší volbou samostudium nebo se obrátit se na profíky a vybrat si snowkiting kurz u prověřené kite školy? Zde je pár důvodů proč vlastně:



1. získáš pohromadě všechny potřebné snowkiting informace, které potřebuješ znát. Instruktor s tebou probere vše od začátku: snowkiting bezpečnost, teorii, navazování draků až po samostatnou jízdu na snowboardu nebo lyžích. Poradí ti fígle, jak na to a hlavně tě to naučí bezpečně a zodpoví ti všechny tvé otázky.

2. ušetříš si čas hledáním informací a předejdeš špatným snowkiting návykům. Spousta začínajících kiterů se na nás obrací s dotazy: „ jak vlastně na to? Proč to nefunguje, jak má? … už půl roku se plácám s kitem po poli a pořád se mnou kite cvičí!!!“ Nemluvě o tom, že postupy výuky ve snowkiting škole jsou nesrovnatelně rychlejší než při volbě samostudia.

3. osaháš si různé kite vybavení. Pro každého se hodí jiný typ kite vybavení, velikost, záleží i na tom, zda chceš jezdit i v létě nebo pouze v zimě. Vyzkoušíš si různé typy kitů a instruktor ti poradí, jaký kite je pro tebe nejvhodnější. A v neposlední řadě si nebudeš ničit své drahé vybavení neodbornou manipulací, protože zapůjčení kite vybavení v rámci snowkiting kurzu je zdarma, a to i pokud kite během kurzu poškodíš!

4. budeš pod odborným dohledem kite instruktorů. U prověřené kite školy jsi pod neustálým dohledem instruktorů, kteří tě hlídají, abys neděl něco špatně a předchází tím nebezpečným situacím. Snowkiting je nebezpečný sport pouze pokud neznáš pravidla, a proto je nutné se naučit vše pořádně již od začátku pod odborným dohledem.

5. seznámíš se s dalšími začínajícími kitery. V teamu si budete vzájemně pomáhat a třeba po kurzu společně vyrazíte na nějaký ten kite trip za větrem, které pro absolventy kurzu v naší kite škole připravujeme. Snowkiting je hlavně o větru a sněhu, a hlavně o zábavě s partou stejně naladěných lidí.

6. u naší kite školy po absolvování kurzu automaticky získáváš spoustu benefitů, například slevy pro sebe nebo kamarády a různé bonusové akce na nákup kite vybavení.

7. Pokud zvážíš všechna pro a proti, nakonec zjistíš, že snowkiting kurz můžeš mít vlastně zadarmo! Jak je to možné? Pokud se zúčastníš kurzu, získáš jako zákazník tolik výhod, že ti kurz několikanásobně zaplatíme!

Tak například: stejně budeš po kurzu potřebovat kite vybavení, ať už nové nebo z kite bazaru a naše slevy se vyšplhají až k -15.000 Kč! Vždy se zárukou (v některých případech dokonce doživotní zárukou) a garancí vrácení peněz za kurz i vybavení. Jednoduše nemáš co ztratit, leda získat…

Pokud jsi již rozhodnut, že snowkiting je to co chceš vyzkoušet, máme pro tebe ještě pár výhod navíc! Nejen, že můžeš absolvovat snowkiting kurz v nejlépe hodnocené kite škole v ČR, ale vybrat si můžeš v několika kite lokalitách po celé ČR nebo na Slovensku. Termíny kurzů jsou dostupné během celé zimy a to denně!



A pokud ještě váháš, můžeš se přihlásit k odběru našich KITE TIPŮ ZDARMA. Nezávazně a opravdu úplně zadarmo. Bezpečnost i správné návyky jsou ve tvých začátcích opravdu důležité a v našem zájmu je, abys začal správně, neohrožoval sebe, ani lidi ve svém okolí.

Ať už se rozhodneš jakkoli, držíme ti palce!



Telefon: 736 767 231 (9-15:00)
Zdarma: 800 400 472
Chat: nonstop
e-mail: iveta@kites.cz


Dárkové balíčky

Ticket Ticket


FacebookFacebooku PicasaPicasa
YouTubeYouTube